Asociatia pentru Performanta si Inovare in Educatie

Scoala de vara 2010

“Cu siguranta a fost cea mai frumoasa vara a mea.” Asa a scris Alexandru, unul dintre copiii care au participat la Scoala de vara. Inseamna ca am reusit sa facem ce ne-am propus.

Am demonstrat ca scoala poate fi prietenoasa si spectaculoasa. Elevii nostri au descoperit ca te poti trezi nerabdator si curios dimineata, cu gandul ca azi te asteapta noi provocari. Sa mergi la scoala cu drag – iata ca e posibil!

Cu ajutorul nostru, copii de 7-10 ani au inteles ce inseamna “virus”, “regie”, “reciclare”, “chimie”. Cuvintele acestea erau abstracte. Acum, inchid ochii si isi reamintesc locuri, oameni, fapte, fenomene.

Cu ajutorul nostru, copiii au descoperit placerea de a duce la bun sfarsit un lucru inceput, si-au facut prieteni, numarandu-i printre acestia pe profesori.

In vara asta, engleza a fost distractiva, sportul ne-a invatat ce inseamna echipa, iar drumetiile ne-au aratat cat de frumoasa e lumea in care traim.

Multumim tuturor celor care au crezut in acest proiect si care ne-au sprijinit. Ii asteptam alaturi de noi si la Scoala de vara 2011.

Afla povestea noastra